Als relatiegeschenk

Wilt u een personeelslid of een zakelijke relatie een echt uniek en persoonlijk aandenken voor de geboorte van een baby geven? Of wilt een een jarige junior verassen? Dan bent u bij Babouska Design aan het juiste adres!
 
Handgemaakte junior- en geboortedekens
U kunt een handgemaakt dekentje cadeau doen als geboortedeken, doopdeken, kraamcadeau of natuurlijk gewoon als verjaardagscadeau. In slechts enkele minuten kunt u uw eigen deken ontwerpen. U kunt kiezen uit vijf verschillende modellen en negen verschillende kleuren. Om het dekentje een echt persoonlijk karakter te geven, kan een tekst in de deken verwerkt worden, zoals bijvoorbeeld de naam, de geboortedatum en/of een gedichtje.
 
Bestellen
Zodra het ontwerpen van uw junior- of geboortedeken compleet is, klikt u op de button ‘bestellen’. U kunt nu uw eigen gegevens, de betalingswijze en de bezorggegevens invoeren. U heeft de mogelijkheid de geboorte deken in een normale of luxe cadeauverpakking, voorzien van een kaart met een persoonlijke boodschap, te versturen naar het door u opgegeven postadres. Bij grotere afname dan kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen via info@babouska.nl.