Hoe kunt u bestellen?

Via de button "Bekijk & Bestel" komt u in onze webshop. Daar kunt u uw dekentje kiezen en de gewenste tekst invullen. Daarna klikt u op de button "Bestellen" en kunt u uw eigen gegevens, de betalingswijze en de bezorggegevens invoeren. U heeft de mogelijkheid de junior- of geboortedeken in een normale of luxe cadeauverpakking, voorzien van een kaart met een persoonlijke boodschap, te versturen naar het door u opgegeven postadres. Nadat u akkoord bent gegaan met de algemene voorwaarden, kunt u de bestelling bevestigen. U ontvangt een bevestiging per email met daarin een overzicht van uw bestelling en de totale kosten. Uw bestelling wordt in productie genomen nadat de betaling is voldaan.
 
Enkele dagen voordat de junior- of geboortedeken wordt verzonden, zal u per mail op de hoogte worden gebracht. U kunt op twee verschillende manieren de betaling voldoen:
  • Overschrijving via bank- of girorekening op Rabobank rekeningnummer NL40RABO0149202407 t.n.v. Babouska te Abcoude
  • Direct online betalen via IDEAL (voor rekeninghouders van de Rabobank, ABN AMRO, SNS en Postbank)

Bij een betaling via overschrijving van bank- of girorekening ontvangt u in de bevestiging per email een overzicht van uw bestelling samen met onze bankgegevens. Vermeldt altijd uw bestelnummer bij de overschrijving. De betaling dient uiterlijk binnen 7 dagen na de besteldatum te zijn voldaan, vervolgens zal uw bestelling in productie worden genomen. Alle betalingen lopen via IDEAL zodat uw transactie beveiligd wordt uitgevoerd.