Gastenboek

Heeft u onlangs een handgemaakt geboorte dekentjes gekocht of misschien wel een dekentje gekregen, dan vernemen wij graag uw ervaringen! Zo kunnen anderen lezen hoe het is om een geboorte deken van Babouska te hebben of natuurlijk te mogen ontvangen.
 
 
Een levenslang cadeau!
Dank jullie wel voor het supermooie en warme dekentje, gekregen van mijn lieve collega's! Heel erg blij mee! De kleur grijs/wit is een schot in de roos! Een levenslang cadeau!

Groeten Mascha Langelaan

Helemaal super
Het vinden van een origineel kraamcadeau is geen makkelijke opgave. Maar dit geboortedekentje is echt helemaal super: een blijvend persoonlijk maar bovendien praktisch aandenken voor een bijzondere gebeurtenis! Het dekentje ziet er super uit! De service van babouska is top!
 
Hartelijke groet, Marieke
 
Schot in de roos!
Onze oudste zoontje was al drie jaar toen ik een dekentje voor hem kocht. Een schot in de roos! Hij kan inmiddels niet meer zonder en sleept zijn dekentje overal mee naar toe. Nu ons tweede zoontje geboren is heb ik meteen een dekentje voor hem gekocht. Hij is nog maar vier weken oud en kan zijn dekentje dus niet mee slepen en nu sleept zijn grote broer het voor hem. Met als gevolg dat hij twee dekentjes overal mee naar toe sleept. Laat het duidelijk zijn in ons gezin kunnen we niet meer zonder. Bedankt dat wij onze zoontjes zo een bijzonder cadeau hebben kunnen geven.
 
Richa Peters
 
Goede service
Vorige week hebben wij het dekentje mogen ontvangen, en hebben het meteen kado gedaan. Mijn vriendin en haar man zijn er ontzettend blij mee! Ik wil je nog even bedanken voor de goede service!

Chantal
 
Wat een supercadeau om te krijgen
Wij als trotse ouders van Mats Niklas Oostenrijk hebben het dekentje mogen ontvangen van Nils en Anita. Wat een supergaaf cadeau om te krijgen! We vinden de deken en de kwaliteit ervan echt mooi. We gebruiken het dekentje dagelijks voor van alles en nog wat en krijgen ook veel complimenten van onze vrienden en familie. Succes met de business!

Groet Nico en Anouk
 
Ze gebruiken ze elke dag!
Wij hebben voor onze 2 boys (4 en 5,5 jaar) de geweldige dekens besteld. Ze gebruiken ze elke dag! Lekker op de bank voor de tv of in de auto als we op vakantie gaan. De kwaliteit is super en ze zijn heerlijk warm!

Groet, Eva

Echt vakwerk
Ik heb de dekentjes deze week cadeau gegeven en ik moet zeggen wat een prachtige dekentjes!!! Heel erg leuk de cadeauverpakking met die strikken erom heen en echt vakwerk wat jullie maken. Mijn nichtje en haar man waren super blij met de mooie dekentjes. Als ik weer een origineel cadeautje moet hebben zal ik zeer zeker weer bij jullie terecht komen.

Vriendelijke groet, Colinda IJsselstijn
 
Topper!
Ik heb jullie dekentjes afgelopen zondag gezien op de beurs in Enschede. Echt top hoor! Een mooi produkt en een blijvertje waar je altijd plezier van hebt.
 
Yvonne, Bavel
 
Een echte blikvanger!
Onze dochters (3) en (2) hebben allebei een dekentje gekregen van een goede vriendin. Ze zijn er super blij mee. Ze nemen het dekentje overal mee naar toe. Liggen er lekker onder op de bank. Op reis slapen ze er onder. En als ze er niet zelf onder liggen, zijn de poppen en beren aan de beurt!! Van familie en vrienden krijgen wij veel positieve reacties. Het is een echte blikvanger!! Een super leuk, persoonlijk en praktisch cadeau, waar ze nog lang plezier van hebben.

Groeten, Robbert en Annelies

Mooie, tijdloze herinnering
We hebben het kleed voor de geboorte van onze zoon Dex gekregen. Eerst liepen zijn broer en zus er mee te slepen. Nu slaapt hij er heerlijk onder in zijn wiegje. En ik vind het ook een heel mooie, tijdloze herinnering aan zijn geboorte. Zeer de moeite waard!
 
Absolute aanrader!!!!
Onlangs heeft mijn dochtertje een dekentje cadeau gekregen. Het is niet alleen heel erg mooi maar ook praktisch. Op de bank, in de auto overal sleept ze het dekentje met zich mee. Materiaal is erg mooi en na het wassen ziet het er nog steeds mooi uit. Absoluut een aanrader om als cadeau te geven of zelf aan te schaffen.
 
Bianca van Zutphen, Houten