Handgemaakte dekens

Juniordekens - Geboortedekens - Doopdekens

Een musthave voor elk kind en nieuwe ouders! Heerlijk voor in de kinderwagen, maxicosi, in de autostoel mee op reis of gewoon om lekker mee te chillen en op de bank. Wilt u een persoonlijk aandenken voor de geboorte van uw baby of zoekt u een origineel kraamkado? Wilt u uw kind een uniek verjaardagskado kado geven? Dan bent u bij Babouska Design aan het juiste adres!
 
 
Handgemaakte dekens
Babouska levert handgemaakte dekens als juniordeken, geboortedeken, doopdeken of (kraam)cadeau. Omdat de dekens in Nederland met de hand gemaakt worden, kunnen wij hoogstaande kwaliteit en snelle levering garanderen.
 
Een persoonlijk en uniek kado
De handgemaakte junior- en geboortedekens zijn leuk om zelf te hebben, maar ook leuk om te geven! De dekens zijn van zeer hoge kwaliteit, gemaakt van katoen en gevoerd met een dunne laag fybervilt. Omdat de dekens van katoen zijn is de kans op allergische reacties bij uw kind erg klein. De dekens zijn gemakkelijk te wassen op 30 graden. De geboortedekens hebben een afmeting van 60x85 cm en de juniordekens hebben een afmeting van 75x120 cm.

Ontwerp uw eigen dekentje
U kunt in enkele minuten uw eigen junior- of geboortedeken ontwerpen. U kunt kiezen uit verschillende modellen en kleuren. Om uw deken een echt persoonlijk karakter te geven, kan een tekst in de deken verwerkt worden, zoals bijvoorbeeld de naam , de geboortedatum en/of een gedichtje.